Богатство

Отнемане на чуждо благосъстояние

Чрез изпълнението на този ритуал може да отнемете благосъстоянието на даден човек, като направите така че неговият успех да се промени и премине от него към вас. Риуалът се изпълнява на новолуние, като за целта трябва да посетите и вземете пари на заем от човека на който искате да отнемете благосъстоянието, като това може да е ваш познат или неприятел, но да е богат и проспериращ. Парите задължително трябва да приемете да ви бъдат дадени на ръце. Когато чуждите пари се окажат в ръцете ви тихо трябва да прошепнете на тях, така че да не бъдете чути:

След това благодарете на човека и го уверете, че ще му върнете парите и e желателно да му кажете: ”Взимам твоето, а ще върна моето“ – нека се мъчи и мисли какво значи това, но мислено знайте, че отнемате от благосъстоянието му. Тръгнете си от дома му обратно без да се обръщате назад, а през нощта трябва да отидете до някой кръстопът. Там трябва да хвърлите няколко ваши монети в центъра му, а парите взети на заем да държите в лява ръка и да кажете следното наричане, но нито шепнешком, нито прекалено силно:

Тези ”наречени“ пари трябва да върнете обратно на този, от който сте ги взели назаем.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.