Богатство

За привличане на успех на кръстопът

Необходимо е в четвъртък да купите два нови пакета, един със захар и един със сол, а на продавача трябва да оставите ресто. На пълнолуние отворете пакетите и от единия извадете шепа сол, а от другия шепа захар. Над солта кажете следното наричане:

След което тя трябва да се изсипе в течаща вода. При спешни случаи може да се изсипе и в канализацията. Захарта поставете в стара стъклена чаша, такава която сте ползвали дълго време. В нея налейте чиста вода, разбъркайте я и кажете наричането:

След което изпийте водата. На същия ден в полунощ излезте на пуст кръстопът и разбийте чашата в центъра му като кажете следните слова:

Хвърлете 13 бели монети като откуп зад дясното си рамо, кажете: “Платено” и си тръгнете бързо без да се обръщате назад и без да говорите с никой навръщане. На този кръстопът не бива да се връщате никога повече, ако не искате бедите да се върнат обратно при вас.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 150лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.