Ритуали

Чернокнижен ритуал за сила

Ритуалът се изпълнява за Сила и е от традицията на руското Чернокнижие. Когато пристъпвате към него, убедете се, че сте си сложили предварително поне една Чернокнижна защита. Не е подходящ за изпълнение от кръстени християни. Преди това трябва да са преминали през т.нар. обред за разкръстване, ако имат намерение да работят с тази система. Всичко трябва да е изпълнено прецизно, защото иначе се заплаща скъпо – в пряк и преносен смисъл. Умишлено даваме думите в оригинал, защото сме на мнение, че думите притежават особена енергия, и в случая за да се изрази пълната сила на направеното, те трябва да се четат в оригинал особено в тази традиция.

Обредът датира от XVII век и се прави на 29-ти Лунен ден, след полунощ. Преди това 9 дни се пости, като се употребяват черн хляб и вода, а също плодове и зеленчуци. Напълно се изключват кафе, алкохол, цигари, секс, силен чай, сквернословиe. Да се ограничи до минимум общуването с други хора.

Необходими вещи:

  • ново джобно кръгло огледало
  • нож или стерилна игла от аптеката
  • три църковни свещи

След полунощ огледалото се поставя на олтара. Около него се разполагат под формата на триъгълник трите обърнати църковни свещи. Върхът на триъгълника сочи на Запад (това е посоката с която се работи главно в Чернокнижието). Нужно е прозорецът да е отворен и през цялата вечер да остане така. Убодете безименния си пръст на лявата ръка и с кръвта направете православен кръст върху огледалото. След това целунете кръста и кажете три пъти:

Свещите се оставят да изгорят докрай. На сутринта огледалото се взема и без да се оглеждате в него, се загръща с черна тъкан и се слага на скришно място. След 7 дни …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.