Защитни

Срещу врагове

За изпълнението на този ритуал е необходимо да намерите три паднали пера от врани от гора или извън населено място. След като се приберете у дома трябва да ги завържите заедно с червен конец от естествена материя. Около тях запалете три восъчни църковни свещи и кажете наричането седем пъти:

Изчакайте докато свещите изгорят и вземете перата. След това трябва да отидете до безлюден кръстопът, застанете в центъра му и развържете червената връв, а перата пуснете да се развеят по вятъра. Отидете си бързо без да се обръщате назад. Връвта трябва да вържете около лявата си ръка и да я носите по този начин като постоянна защита дотогава докато не се протърка или скъса. Щом това се случи трябва да я изгорите на пламъка на църковна свещ и три пъти да кажете наричането.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.