Раздяла

Разделяне с гнездо

Чрез този ритуал може да разделите семейство или двойка и да наложите силен разрив в отношенията им. За извършването му е необходимо да намерите следните материали:

  • птиче гнездо (без значение какво)
  • девет восъчни свещи (не църковни)
  • косми (или нокти, парче дреха или снимки) от хората
  • изворна вода налята в полунощ
  • перо от врана
  • венчална свещ (може да се купи от църква)

В период на намаляваща Луна разтопете свещите в съд пълен с изворната вода и от восъка оформете две фигурки по подобие на хората ( с обособени полови белези). В тях сложете космите или другите материали от жертвите. След това запалете венчалната свещ в дясната ръка, а в лявата хванете куклата на мъжа и кажете наричането:

След това поставете куклата в птичето гнездо и повторете същото нещо, но този път със свещта в лява ръка, а куклата на жената в дясна и кажете наричането:

Куклата на жената също поставете в гнездото до мъжката, след което оставете свещта, а в дясна ръка хванете перото, а в лява гнездото с куклите и кажете:

След това прекръстете с обърнат кръст първо куклата на мъжа, а след нея тази на жената и плюйте върху тях. Запалете гнездото с куклите от пламъка на венчалната свещ и кажете:

Пепелта и остатъците от гнездото, угарките от свещта и перото от врана завържете в парче плат на малък вързоп и …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.