Разваляне

Прехвърляне върху яйце

За целта е необходимо да вземете прясно кокоше яйце и с него по изгрев слънце със спираловидни движения да обиколите и обтриете човека 40 пъти и на всяко обтриване казвате следното наричане:

След това възможно най-бързо отнесете яйцето в отдалечена местност или гора и го заровете в корените на изсъхнал пън, а като го заравяте кажете следното:

След като го закопаете с десния крак стъпете върху пъна и кажете:

”Да бъде волята ми!“

Приберете се бързо, но по дръг път от който сте дошли и при никакви обстоятелства не говорете с никой докато не се приберете, дори и да бъдете заговаряни, иначе рискувате да прехвърлите негатива върху себе си.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.