Любовни

Любовно проклятиe

В деня на раждане на човека, върху когото трябва да се въздейства, сутринта към 3-4 часа се изгаря една негова снимка и пепелта се смесва с поне 2 кг чист восък, за да се направи кукла със силно изразени полови белези. Така направена куклата, трябва да се остави да изсъхне и восъка да се втвърди.

Като започне да изгрява слънцето трябва да …

След това наречената кукла се увива в един квадратен метър черен памучен плат. Приберете куклата и я сложете на сигурно място до вечерта. В полунощ запалете огън и в нов метален съд хвърлете куклата и докато не се стопи напълно четете без прекъсване:

”Топя- стопявам, врага ми (името на обекта), осъждам: да не живее, нито се радва, а само в адов казан да се стапя, да страда, да се мъчи, да се сгъва и да се сгърчи. Да не пие, не яде, не спи …

Когато восъкът е напълно стопен, потопете черния плат в него и придържайте единия ъгъл, оставете да се отцеди хубаво и да остане сух. След това вземете парцала и го приберете. Веднага след това …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.