Вредоносни

За безплодие

Чрез този ритуал може да лишите жена от възможността да има деца. За неговото изпълнение е необходимо да намерите нейна менструална кръв, това може да бъде използвана превръзка или тампон взети от жертвата. Когато се сдобиете с някой от тези предмети с нейна кръв в период на намаляваща Луна го поставете на маса застлана с черно парче плат. Около предмета поставете две черни свещи, върху които с нешита игла предварително сте изписали името на жертвата. Запалете свещите и кажете следното:

”От там откъдето кръв се е ляла, от там нов живот да не може да се появи. Да бъде!“

Оставете свещите да изгорят до половината, след което ги загасете. Сгънете черния плат на вързоп и в него поставете свещите и предмета с кръвта и зашийте вързопа по крайщата с черен конец и със същата игла с която сте надписвали свещите. Докато шиете казвайте следното наричане:

”Зашивам входа родилен. Да не може…“

Този вързоп трябва да отнесете до …

Докато го закопавате изричайте следното:

”Тъй както кръвта ражда, така и убива. Тъй както ти (името на жертвата) не си родила, кръвта своя си пуснала, така и …!“

Приберете се бързо обратно и в пълно мълчание. За по-голям ефект на ритуала може да отидете в църква, там купете шест тънки свещи и около всяка намотайте черен конец, който вържете на възел и незабелязано запалете свещите на мястото за умрелите, като кажете следното:

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.