Защитни

Защита на практика

Във вашата практика рано или късно ще се сблъскате с обстоятелства или ситуации, които правят невъзможно изпълнение на един или друг ритуал. За да се избегнат подобни моменти съществува така наречената защита на практика. Това е обред с помощта на който ще защитите себе си и своята работа от бъдещи негативни ефекти, проклятия, връщане на обратен удар и други подобни проблеми. Ритуалът може да се извършва, ако не сте кръстени или вече сте извършили обреда на разкръстване.

За изпълнението му е необходимо предварително да намерите гроб със същото име като вашето, като важно условие е възрастта на покойника да не се различава от Вашата с повече от 12 години. Желателно е гробът да е стар и да не е покрит с могилна плоча, т.е. да има открита земя.

След като намерите необходимият гроб, трябва да предприемете тридневен строг пост преди извършването на ритуала. Това означава, че може да ядете само хляб и вода и задължително без месо, алкохол, цигари и секс. По време на постенето от дома трябва да са изнесени всякаква християнска атрибутика. На втори ден от поста е необходимо да купите от пазар или магазин нов нож с черна дръжка, като за него не бива да взимате ресто от продавача. На четвъртя ден, след края на поста по изгрев слънце трябва да отидете към набелязаният от вас гроб и да застанете с ножа в дясната ръка на колене към краката на гроба и гледайки пред себе си бързо и без грешки кажете наричането:

След края на последното слово забийте ножа до дръжката в гроба и веднага си тръгнете без да се оглеждате назад и в пълно мълчание. До залез слънце не бива да се прибирате у дома и през това време може да пиете само вода, като дотогава в никакъв случай не трябва да говорите или да общувате с други хора.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.