Любовни

Черна магия с кукла

Обредът се изпълнява при намаляваща Луна. Необходими са:

  • 6 нешити игли
  • 2 червени свещи
  • 1 черна свещ
  • черна покривка
  • вода
  • сол

Направете фигурка от восък или глина на жертвата. На фиргуката е нужно отчетливо да бъде изобразена половата принадлежност на жертвата. Към фигурката трябва да се добави биологична субстанция от жертвата, или за лице на фигурката може се използва изрязано такова от снимка. Ориентацията трябва да е в посока Запад или Север, прозорецът леко се отваря. Застелете масата с черна покривка. Запалете двете червени свещи. Черната за сега не палете, но я поставете на импровизирания олтар. Прави се дълбок поклон. Чете се Шан Ечто (Отче Наш на обранто) 3 пъти и след всяко прочитане следва прекърстване с обърнат кръст. След това се казва следното:

Формулирайте целта на ритуала със собствени думи. Поставете фигурката между червените свещи и 6 пъти я напръскайте с водата, в която предварително сте сложили малко сол. При всяко напръскване наричате фигурката с името на жертвата. Необходимо е да отъждествите фигурката с жертвата. Вземете първата игла и пронижете половия орган на фигурката с думите:

Забийте втората игла и кажете:

Забийте третата игла и кажете:

Забийте четвъртата игла и кажете:

Забийте петата игла и кажете:

Забийте шестата игла и кажете:

Запалете черната свещ и започнете да капете восък върху члена на фигурката. Докато капете кажете следното:

Поставете черната свещ в свещник настрани от червените и оставете свещите да догорят. Приберете фигурката. В полунощ отидете на кръстопът (пешеходен) и хвърлете 13 монети с еднаква стойност пред себе си. Кажете:

Обърнете се като се завъртите на ляво си тръгнете без да се обръщате. На сутринта отидете на гробищата и закопайте фигурката на едноименен гроб не по стар от година. Фигурката трябва …

Оставете помен за покойника и кажете:

”Както на теб покойнико члена ти се не вдига, не седи изправен ни за една жена, нито за весела, нито за тъжна, ни за светлокоса, ни за тъмнокоса, ни за бяла, ни за тъмна, ни за вярна…

Обърнете се като се завъртите наляво и си тръгнете без да се обръщате и без да говорите с никого докато не се върнете вкъщи.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.