Вредоносни

Проклятие на гробище с дреха

Чрез този ритуал ще пратите силни болки, заболявания и сериозни неприятности на вашия враг. Използвайте го само в случай, когато имате основателна причина или когато нямате друг избор, освен да отвърнете на врага. За направата на този ритуал ви е необходима носена дреха на вашия враг (в краен случай, ако не можете да намерите, може да използвате снимка от жертвата), трябват ви и три черни свещи. Дрехата или снимката трябва да разрежете на три части. На намаляваща Луна отидете с първата част от нея на гробищата, при влизане трябва да оставите…

След това трябва да намерите гроб със същото име като това на жертвата. На гроба запалете първата свещ и закопайте първата част от дрехата или снимката върху главата на покойника. Със свещта започнете да обикаляте против часовниковата стрелка гроба и да казвате наричането:

След което вземете шепа пръст от гроба, загасете свещта и я оставете на него. На покойника трябва да оставите откуп, сварено жито, дребни сладки и бутилка водка. След което си тръгнете бързо в пълно мълчание и без да се обръщайте назад. От взетата земя трябва да наръсите тайно в дома на жертвата, под леглото, мебелите или на прага пред входната врата. На деветия ден трябва да се върнете на същия гроб и да повторите ритуала с втората свещ и втората половина от дрехата/снимката, но като я заровите в областта над сърцето на покойника. Това се прави и на 40-тия ден с третата свещ и третата половина, но тогава се заравя в областта над корема. Не забравяйте да оставяте откуп на покойника за услугата, а взетата земята наръсвайте в дома на жертвата.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.