Вредоносни

За унищожение на враг с восъчна кукла

Необходимо Ви е следното:

  • естествен пчелен восък
  • мъртвешка вода*
  • черен плат или покривка
  • три нови големи игли (губерки)
  • три собственоръчно направени черни свещи
  • острие или нож

За направата на тази магия е необходимо да изработите специална кукла по подобие на жертвата, която се нарича волт и е един от основните инструменти в магията за въздействие на разстояние. Това се извършва по следния начин. Трябва да си осигурите предмет от човека, който се явява негова връзка – коса, нокти, кръв, парче от дреха и т.н. На намаляваща Луна в неделя по изгрев слънце разтопете восъка и от него оформете кукла по подобие на жертвата. Не е необходимо да има перфектна прилика, важното е да наподобява човешка фигура. Ако имате коса, то сложете я на главата на куклата, нокти – съответно на ръцете или краката, парче от дреха залепете на тялото, а кръв – в областта на сърцето. Друго особено важно условие при изработването на волта е да се оформят ясно половите белези на човека, ако е мъж с изразен мъжки полов член, ако е жена – женски. След като сте готови с изработването на куклата трябва да я заредите и наречете. Това става като я напръскате с мъртвешката вода, прекръстете я с палец, показалец и среден пръст, но с обърнат кръст, и кажете:

Завийте куклата в черния плат и я скрийте на тайно място до извършването на ритуала.

Той се провежда на намаляваща Луна в полунощ на вторник срещу сряда. На малка маса или олтар постелете черната кърпа. Върху нея поставете трите черни свещи под формата на триъгълник с върха на север. Свещите предварително трябва да сте измили с мъртвешка вода. В центъра на триъгълника поставете восъчната кукла с думите:

С кибрит запалете свещите обратно на часовниковата стрелка, като започнете с долната дясна. След което кажете следното наричане за призоваване на тъмните сили:

В този момент плювнете три пъти на листчето, пробийте си си левия палец с острието и капнете три капки кръв върху слюнката. Това листче запалете на свещта, която е на върха на триъгълника. Съберете пепелта от него и с нея начертайте на лявата си длан обърнат кръст и кажете:

Вземете първата игла, прокарайте я през пламъка на връхната свещ и кажете:

Забийте иглата в главата на куклата и кажете:

”Режа, коля, заклинам! Умът твой убивам, проклинам и отнемам!“

Нагрейте втората игла със същите слова, както и предната, но на долната лява свещ, след което я забийте в сърцето на куклата и кажете:

”Режа, коля, заклинам! Сърцето твое от живота възпирам. Да не тупти, нито да бие, а в гроб да гние!“

Третата и последна игла нагрейте със същите думи, но на долната лява свещ, след което я забийте в областта на корема на куклата и кажете:

”Режа, коля, заклинам! От воля те лишавам, да нямаш сила нито да се противиш, нито да живееш, а да страдаш и като куче да виеш!“

След което опрете лявата си длан на сърцето, а дясната над куклата и кажете следното наричане:

Три пъти плювнете над куклата.

 

Оставете свещите да изгорят докрай, а остатъците хвърлете на пуст кръстопът. Куклата трябва да завиете в чения плат и преди изгрев слънце задължително трябва да я отнесете на гробищата и да я заровите в гроб с името на жертвата. Ако не може да намерите такъв гроб, тогава трябва да я заровите в безименен (тоест такъв в който не е обозначено кой е заровен). На гроба обезателно трябва да оставите сериозен откуп за извършената услуга – сварено жито, 13 монети, сладки, бутилка водка и по възможност златно украшение (пръстен, синджир или др). Приберете се удома в пълно мълчание без да гледате назад, дори и да чувате странни шумове или звуци. На сутринта отидете в църква и запалете свещ за упокой на жертвата. Също така трябва да поръчате поминална молитва за жертвата.

Този ритуал е изключително сериозен и тежък. Трябва да спазвате внимателно условията му за изпълнение, ако не искате да си навлечете неприятности или да си навредите при допускане на грешка. Поради тази причина не препоръчваме да се предприема от начинаещи или да си играете с него, ако нямате сериозна и основателна причина да го използвате. Също така при извършването му трябва да сте извършили и защита над себе си за избягване на негативни последствия или ако ритуалът бъде развален силата на магията да не се върне като откат обратно към вас.

*Мъртвешката вода е вода с която е било измито тялото на покойник, как ще си я набавите това оставяме на вас.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 300лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.