Вредоносни

За разоряване на враг

Този ритуал може да използвате за разоряване на бизнес конкурент или на вашия враг, така че да му причините проблеми и да не му върви в бизнеса. За целта вземете шепа пръст от гроб със същото име като това на жертвата. Хвърлете 13 монети на гроба на покойника, като откуп за услугата. Също така трябва да купите и нов пакет със сол, но да е обикновена, а не йодирана. Ритуалът се извършва в …

Смесете една шепа от солта с гробищната земя. Отидете с нея на прага на дома, магазина или офиса на врага ви и незабелязано кажете наричането:

След което разсипете смесената пръст и сол по целия праг и си тръгнете бързо без да говорите и без да се обръщате назад. Щом врагът ви прекрачи над наръсеното съвсем скоро ще започне да има финансови неприятности и проблеми с бизнеса.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.