Богатство

За пари с котешка козина

В традицонната магия котките като помощници се използват в участието на различни магически обреди, а също така могат да бъдат използвани и за придобиването на пари и финансово благоденствие. Желателно е ритуалът да се извършва с ваша домашна котка, ако притежавате такава, мъжка за мъж, женкса за жена. Срешете внимателно котката с четка и съберете от нея окапалата козина, трябва да съберете поне едно топче с косми. Докато я сресвате, изричайте следното заклинание:

След което трябва да разтопите в съд свещ от естествен восък и към него да прибавите събраните косми от котката. Оформете сместа под формата на неголямо топче и го зашийте в ленена торбичка. Трябва да …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.