Богатство

За добър живот и успех

На пълнолуниe купете без да се пазарите един нов катинар. В полунощ го отключете, и поставете на маса пред вас, а до него да са ключовете. Запалете три тънки червени свещи около катинара под формата на триъгълник, който да е с върха нагоре. Започнете да казвате наричането дотогава докато свещите не изгорят:

След което катинарът се полива обилно с мед и се заключва с ключовете. Трябва да го отнесете в същия ден до течаща река, на брега и да кажете три пъти наричането и да го хвърлите в нея. След което си тръгнете бързо без да гледате назад. Единият от ключовете винаги носете със себе си, а другият скрийте на тайно място, където никой няма да го намери.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.