Любовни

Връщане на любим

Чрез този ритуал може да направите така, че да ограничите вредните навици на вашия любим за да не се събира с други хора или да ограничите даден човек, който не обръща внимание на семейството или близките си и е станал безразличен.

Ритуалът се провежда на намаляваща Луна в полунощ. Взима се снимката на човека (на която да е сам и в цял ръст) и тя се разрязва на две равни части . След това двете орязани половини се поставят пред вас допрени една до друга. Ако ритуалът се извършва за мъж трябва да намерите или купите петел, ако за жена – кокошка. С ритуалния ви нож трябва да отрежете главата на птицата, а кръвта й да налеете в нов съд. От птицата също така трябва да откъснете най-голямото й перо. След това трябва да запалите три восъчни свещи (не църковни), като във всяка от тях забиете по една нова нешита игла и да разположите свещите около разделената снимка. С перото …

След това казвате следното наричане:

Изрисуваната половина на снимката отделете настрана и изгасете с пръсти една от свещите. След което вземете другата половина от снимката и я изгорете на пламъка на горящите свещи, като казвате следното:

Пепелта трябва да развеете на вятъра навън, след което изгасете и втората свещ, а в третата горяща трябва да забиете иглите от изгасените свещи и над пламъка й да кажете следното:

”Гори, гори, огън любовен в душата на раба (името на човека) към раба/рабинята (името ви), никой да не може да ни раздели, нито Бог, нито човек. Да бъде така и да остане!“

Изгасете последната свещ и извадете от нея забитите игли, които заедно с изрисуваната половина от снимката пуснете в съда с кръвта и го запечатайте добре. Този съд трябва да …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.