Богатство

Финансово благополучие

Този ритуал е повече от подходящ за подкрепа и защита на благополучие когато човек или бизнеса му имат финансови проблеми.

Ритуалът е добър с това, че не изисква лична работа с клиента: необходима е само пълноръстовата му снимка. Прави се всяко новолуние докато е необходимо – клиентът да се стабилизира финансово и излезе от дупката.

След залез предния ден съберете изворна вода в някой голям съд с широко гърло (3-5 литра). По изгрев на следващия ден отидете на място където никой няма да Ви види и си осигурете пространство не по-малко от метър в радиус около вас с пряк и свободен изглед към изгрев. Ако се прави през зимата – махнете снега и разчистете колкото може повече към пъчвата. Застанете на колене в посока изток, сложете пред себе си снимката, от дясната страна туба с вода. Ритуалния нож ударяйте в земя според следваща схема: острието винаги трябва да бъде насочено против часовникова стрелка и успоредно на снимката, първо горе, след това ляво, долу и дясно. Всеки път вадейки нож от земята, пускайте го във водата и казвайте нависоко гледайки снимката:

Кръгът с ножа се прави трикратно, покланяте се с челото до земята придържайки ножа към гърдите, след това измивате го и прибирате заедно със снимката и ставайки с туба бавно обращайки се против часовникова стрелка започвате да разливате вода с дясната ръка по кръг против посока на движение говорейки бързо и тихо:

”Да не стои напречно, да не прави. Ни слаб ни силен, ни млад ни стар, ни мъж ни жена. А който напречно тръгне, в заговорен кръг влезе…“

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.