Любовни

Съединяване на съдби

По време на нарастваща Луна е необходимо да хванете или да купите мъжки и женски гълъб. Сложете ги заедно в една клетка в която трябва да стоят 21 дена. Когато ги слагате в клетката, мъжкият гълъб наречете с името на мъжа, а гургулицата с името на жената чиито съдби трябва да съедините. Трябва да се грижите за тях добре и да ги храните и поите само от една обща паничка. През всеки от 21-те дена трябва да отивате до клетката и по шест пъти всеки ден да наричате следното:

След 21-я ден трябва да заколите гълъбите с нов нож с дървенна дръжка. Тяхната кръв трябва да смесите заедно и от нея по малко да добавяте в храната на тези двама човека.

Ако правите ритуала за себе си, то трябва да захранвате с кръвта само любимия/та. Сърцето на мъжкия гълъб трябва да извадите и изсушите и след това в който и да е ден, но след залез слънце трябва да го заровите в гроб със същото име като това на мъжа. А сърцето на гургулица трябва да се свари и изяде от жената.

Ако няма възможност за подливане на кръвта в храната, то може да постъпите по следния начин. Кръвта на двете птици се налива в стъклен съд с капачка и в него се слага сърцето на мъжкия гълъб. Съдът се затваря плътно и на следващия ден, след залез слънце трябва да се зарови в гроб с името на мъжа.

Забележка: ако даденият ритуал се изпълнява от мъж за влюбване на жена, то думите в гореописаното наричане се променят да съответстват на пола на извършителя, в гроба се заравя сърцето на жената, а сърцето от мъжкия гълъб се изяжда от мъжа.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.