Любовни

Робска примка

Това е един вещерски обред за любовно връзване. Необходимо е да се сдобиете със синджир, на който е било държано вързано куче. Необходими са и три кожени ленти или тънки въженца с достатъчна дебелина и дължина, които когато бъдат сплетени да се получи нещо като кучешка каишка, която може да се постави на врата на куче. Обредът започва в понеделник и продължава една седмица. В понеделник се започва със сплитането на трите нишки в една. Когато се сплете известно разстояние се връзва възел. И така се продължава до неделя, когато трябва да бъде изплетен и последният участък и да бъде вързан последният възел.

Докато се сплитат нишките се казва три пъти следното:

Когато се сплете достатъчно разстояние се връзва възел с три пъти изречени думите:

Сплитането продължава всеки ден като формулата се променя за всеки ден както следва:

  1. В понеделник (име) затварям.
  2. Във вторник (име) силата ти отнемам.
  3. В сряда (име) на себе си те подчинявам.
  4. В четвъртък (име) те приковавам.
  5. В петък (име) очите ти за другите затварям.
  6. В събота (име) от бога те отнемам.
  7. В неделя (име) с примка те обвързвам и от света отделям.

Когато нишките бъдат изплетени и последният възел е вързан, „робската примка“ е готова за използване.

С връзването на възела се казва три пъти следното:

”Три нишки в една сплитам, (име) плета – оплитам, волята отнемам, за роб свой го вземам. Така да бъде. Както кучето на синджир са държали, и да си тръгне не са му дали, така и (име) на себе си подчинявам, на колене пред мен да стои. В понеделник (име) те затварям, във втнорник силата ти отнемам, в сряда …

Операторът следва да си тръгне без да се обръща назад и да се прибере в пълно мълчание.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 250лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.