Раздяла

Разделяне с жива и мъртва вода

Жива вода се събира на разсъмване на четен ден от всеки естествен източник: кладенец, извор, чиста река или езеро. Единственият вид вода, която е нито мъртва, нито жива е блатната вода, не е нужно тя да се събира. Убедете се, че водният източник е действително чист, а не замърсен или отровен с химикали. Мястото, където ще събирате водата трябва да ви бъде приятно и да не предизвиква отрицателни емоции или неприятни усещания. Мъртвата вода съдържа отрицателна енергия, която изсмуква жизнената сила от тялото и духа. Да се събира на залез слънце в нечетни дни от източници около гробища, неприятни места, кръстовища на оживени пътища, под мостове, т.е. на места, където е оживено и където негативната човешка енергия се абсорбира във водата. Мъртвата вода също трябва да бъде чиста физически, без примеси, за да абсорбира негатива, не мътна и кална. Най-важното в обреда е разрушаването на емоционалната привързаност на един човек с друг, например любов или силно приятелство. Първо съберете жива вода, после мъртва. Трябва да се смесят в полунощ, в пропорция едно към едно. Мъртвата вода се сипва в живата и …

”Живо под мъртво, мъртво над живо. Заливам с мъртва вода целия горящ сърдечен огън на раба (име), който не му дава покой. Отстранявам всяка мисъл за него от раба (име)…“

След това е необходимо обектът на въздействие да изпие водата. В краен случай може да се излее на прага му, или в обувките му, но ефектът ще бъде по-слаб. Обредът унищожава любовните чувства и приятелската привързаност, прави човека безразличен. Това е един от най-силните ритуали за унищожаване на чувства. Може да се използва за охладняване на чувства между различни хора, но не по-често от три пъти в годината.

По време на събирането на живата вода през цялото време, което считате за необходимо, четете заклинанието:

”Дошъл съм аз (име)…“

По време на събирането на мъртва вода да се чете следното заклинание:

”Дошъл съм аз (име) …“

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.