Раздяла

Разделяне на семейство или любовници с билка

За този ритуал е необходимо да намерите шепа семена от билката пирей (Agropyrum repens)* На новолуние отидете до дома на тези които желаете да скарате и разделите, като никой не трябва да вижда какво правите. Разделете семената на три равни части. Първата част изсипете близо до дома на хората пред пътя водещ до жилището им и кажете наричането. Втората част от тях трябва да изсипете пред врата на двора или блока и пак да кажете наричането, и третата последна част трябва да изсипете на самия им праг на входната врата на жилището, да кажете наричането, три пъти да …

Наричането е следното …

*В народните традиции тази билка се нарича кучешки зъб.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.