Вредоносни

Проклятие на сто кръста

Чрез този ритуал се създава закриване на съдбата на вашия враг, като по този начин той ще бъде лишен от щастие и късмет в живота.

В петък вечер на намаляваща Луна или новолуние трябва да отидете на голямо гробище, като със себе си трябва да носите тайно взета вещ от вашия неприятел (дреха или друг личен предмет). На влизане в гробището започнете да броите от първия гроб с кръст, който видите и се намира най-близо до входа, като изричате на глас:

”Първи, втори, трети и т.н.“ По този начин трябва да намерите и преброите общо деветдесет и девет кръста, когато стигнете до 99-ят трябва да кажете:

След което вържете дрехата или вещта на врага ви за стотния кръст (тоест следващият до 99-те които сте преброили) и кажете:

”На сто кръста – сто пусти години! Амин.“

Тръгнете си бързо обратно, без да се обръщате назад и в пълно мълчание. Важно условие при този ритуал е след изпълнението му…

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.