Вредоносни

Проклятие за алкохолизъм

С този ритуал може да направите вашия недоброжелател или враг пияница, което ще доведе до изпадането му в немилост и мизерия поради силното му пристрастяване към алкохола.

За да го извършите е необходимо да намерите винен червей. Намирането на такъв би могло да се окаже сложно начинание, било от каци с престояло вино или от другаде, но най-лесният начин е да си завъдите сами. За целта когато климатът е топъл (най-вече през летните месеци) напълнете един дървен съд с червено вино, закрийте го с капак, но не плътно и го оставете на необезпокоявано и открито място, където слънцето ще го огрява. До няколко месеца във виното ще се развият винени червеи. Нужен ви е само един, след като си го набавите, изсушете го добре, стрийте го на ситна прах и го изсипете в малка торбичка или кесия. След това в ден петък, в период на намаляваща Луна купете бутилка скъпо и качествено вино, без значение червено или бяло и без да се скъпите за цената му. Когато слънцето започва да залязва отидете на гробищата, като носите със себе си торбичката с червея и виното и намерете гроб с името на жертвата. Разпечатайте бутилката и изсипете половината от виното върху гроба на покойника и кажете наричането:

След което изсипете праха от червея в бутилката с остатъка от виното и я запечатайте. Поклонете се три пъти с лице на запад и бързо се приберете обратно у дома без да говорите с никой по пътя и без да се обръщате назад. Бутилката трябва да скриете на топло място за три дена, като през всеки от тези дни по три пъти по време на залез слънце върху нея се казва следното:

За да се осъществи крайният резултат на ритуала с виното тайно трябва да се захранва врагът ви, като изсипвате по малко от него в питие, ядене и т.н., които жертвата ще яде или изпие, като това трябва да се направи няколко пъти, дотогава докато виното от бутилката не свърши. Ако имате близки контакти с него може да го черпите често със „наговореното“ вино, но вие в никакъв случай не бива да пиете от него.

Премахване на това проклятие е доста тежък процес и в напредналата му фаза може да отнеме няколко месеца и примахващия ще трябва да поеме върху себе си голямата част от него.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.