Вредоносни

Пречупване с житни класове

Този старовременен ритуал е един от най-известните в миналото и често практикуван из слабо населените области и села.

Ритуалът се извършва в лятно време преди жътва, на намаляваща Луна, най-добре на новолуние, като за целта през нощта трябва да излезнете и намерите житна, пшенична или ечемичена нива или поле (предварително може да сте я набелязали). Когато отидете там по тъмно, най-добре в полунощ, като се стараете да останете напълно незабелязани трябва да обиколите веднъж цялото поле против часовниковата стрелка и тихо да нашепвате следното наричане:

След това трябва да кажете … и да отидете в средата на нивата. Там трябва да хванете колкото се може повече житни класове в две ръце на сноп сном, като внимавате да не изтръгнете корените на растенията. Пречупете го навеждайки към корените и казвайки следното наричане:

”Пречупвам тебе раб/рабиня (името на врага), като житен сноп. Към гробовна дъска да те приведе!“

След което обвържете приведените класове с корените им с …

Тръгнете си от полето бързо, в пълно мълчание и без да се обръщате назад. На това място не бива да се връщате повече.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.