Разваляне

Прехвърляне върху свещ

Чрез този ритуал можете да избавите човек от различни негативи и черни влияния оказващи поражения, както и да поставите защита срещу бъдещи такива.

Обредът се състои от две части – премахване на негативи и поставяне на защита.

Осигурете си восъчна свещ и снимка на човека от който ще премахвате негативните влияния (на нея той трябва да е в цял ръст и с ясно видими очи). Поставете снимката пред вас, а свещта запалете и докато я държите с дясна ръка започнете да обикаляте с нея против часовниковата стрелка около снимката, така че пламъкът да е в непосредствена близост до образа на човека и кажете следното наричане дванадесет пъти:

След всяко изричане трябва да …

Оставете след това свещта да изгори докрай и преминете към поставянето на защитата, като най-добре тя бъде извършена на следващия ден след премахване на негативите.

Вземете восъчна свещ и я запалете от дясно на същата снимка на човека и кажете следното наричане три пъти:

Свещта отново оставете да изгори докрай. Снимката след това завийте в бяла хартия я съхранявайте на недостъпно и тайно място за три години, след което тя трябва да се изгори (ако се прави за друг човек – той сам трябва да съхранвява снимката си за този период и след това да я изгори). На следващия ден след поставяне на защитата угарките от свещите преди пладне трябва да заровите в земя или да отнесете в църква и да ги хвърлите при другите угарки до свещниците.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.