Ритуали

Помощ от покойниците

По време на провеждане на ритуала не бива да има свидетели и е забранено от началото и до края на първата част да общувате с когото и да е. Трябва да отидете на гробище и да намерите оставен помен алкохол. Няма значение дали е вино, водка или ракия. Трябва да го съберете от трите гроба, като при преливане във вашетият съд да кажете по три пъти следното:

След това хвърлете върху гроба предварително подготвена шепа от деветте монети и извършете същото и на останалите два гроба.

Събраният алкохол има сила 40 дни. Неизползваният трябва да се излее до оградата на гробището от външната му страна.

Как се ползва този алкохол:

Предния ден преди ритуала, запалете черната свещ и поставете пред себе си събраният алкохол и празна чаша. Кажете гледайки чашата следното-

След това сипете течността в чаша и със силен глас кажете:

”Виното е на маса, силата е в мен. Да бъде така!“

След това веднага легнете да спите. След събуждане трябва да излеете съдържимото от чаша върху земя. Не асфалт!

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.