Вредоносни

Отстраняване на съперник

Чрез помощта на този ритуал на активната защита може да се отървете от конкретен съперник или съперница, които застрашават вашите дела или личните ви взаимоотношения в любовта, работата и т.н. За неговото изпълнение е необходимо да намерите три златисти сухи сламки от житни класове или от друго зърнено растение. Трябва да вземете и щипка пепел от огнище и шепа пшенични зърна. В нощ на пълнолуние сложете сламките, пепелта и пшеницата в дървена купа или съд и ги залейте с ленено масло.

В полунощ отидете на гробище (по възможност пусто или изоставено) и намерете гроб с името на съперника/цата ви, ако не можете да намерите такъв използвайте безименен. От двете страни на гроба към главата запалете две тънки восъчни свещи (но не църковни) и закопайте съда над областта на сърцето на гроба. Започнете да изричате наричането дотогава, докато свещите не изгорят:

След всяко изричане трябва да плюете три пъти през лявото рамо. Приберете се бързо, в пълно мълчание и без да се оглеждате назад. Скоро съперникът няма да се меси повече в делата ви.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.