Вредоносни

Отнемане на здраве и красота

Необходими са ви тринадесет самостоятелно направени черни свещи и кърпа от черен плат. Купете малко огледало, но без да се поглеждате в него и като го държите с отразяващата повърхност надолу. След като го купите го завийте в черната кърпа.
В деня на ритуала подредете свещите в кръг и ги запалете против часовникова стрелка, започвайки от най-близката към вас. На всяка свещ казвайте следното наричане:

След запалването на всичките свещи вземето огледало в лявата ръка и гледайки право в очите на отражението кажете:

”С адския пламък заклевам, с дяволското колело затварям

След това покрийте огледалото в черната кърпа и го поставете в центъра на кръга да престои до сутринта, а свещите да изгорят до край. На следващия ден …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.