Вредоносни

Наказание на враг

Този обред е от арсенала на християнското вещерство. При него се призовава Бог като посредник, който да уреди сметките между вас и вашият враг. Поради тази причина обреда е безопасен за извършващия го тъй като призивът е към Божеството за защита и избавяне от врага. Ритуалът е удобен тъй като го няма обичайният обратен удар, какъвто съществува при директно отправяне на проклятие.

Обредът се извършва при намаляваща Луна.

За този обред е необходимо да се направи восъчна фигура (добре е да бъде черна), представляваща вашия враг. За лице на фигурата може да се използва изрязано лице на врага ви от негова снимка. Куклата се облича в черна дреха. На къс пергамент или хартия се написва името на врага.
Докато изготвяте куклата и пишете името на врага си трябва да гори свещ посветена на Божеството. Когато бъде написано името на врага върху него трябва да капнете от восъка на горящата свещ. Сгънете пергамента и го пъхнете под дрехата на куклата или го зашийте за нея.

Над куклата се чете девет пъти …

След като е прочетен псаломът куклата се пронизва с неупотребявана игла, карфица или дълъг бодил от дърво. Пробождането трябва да бъде направено така, че иглата да прониже пергамента с името.

Свеща се гаси с духане.

След това куклата се загръща в черна тъкан и се поставя на място недостъпно място за чужди погледи. Никой не трябва да вижда или да се докосва до фигурката.

В продължение на още осем дни над фигурката се чете…

На деветия ден след приключването на четенето загърнете куклата с черната тъкан и …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.