Разваляне

Леене на олово

Използване на тежки и сложни ритуали предназначени за премахване на сериозни негативни въздействия е неоправдано от гледната точка на време и силите които се хабят при това, за премахване на страхове или уплаха. За това ви предлагаме да изучите тази несложна процедура с която с успех ще можете да премахвате негатив от всекидневието ви.

Ритуалът помага за изчистване на страхове, уплаха и негативни въздействия, както и за възвръщане на спокойствието и мирa.

Нужно е:

  • голяма купа (това трябва да е купа, която се ползва само за тази цел и за нищо друго)
  • чиста вода (желателно изворна или мълчана)
  • розова вода
  • пчелен мед
  • една стара ножица
  • 7 стари ключа (не е задължително да са еднакви)
  • метален съд или тавичка за нагряване
  • бяла нова кърпа
  • 600 гр. олово – по 200 гр за трите процедури (по правило трябва да има поне няколко сачми или парче от куршум които са били гърмяни, но в съвременни условия може да се ползва всякакво олово)

Дните в които оловото се лее – за мъж в четвъртък, а за жена в събота. Ден преди ритуала, първото парче (или няколко) около 200 гр олово се завива в кърпичката и се поставя под възглавницата и с него се преспива за една вечер. На сутринта в деня на ритуала се става преди изгрев слънце и се обличат стари дрехи. Купата се пълни с водата, поставя се на земята и се застава с лице на изток. В нея се налива малко от розовата вода и една лъжичка мед. От ляво на купата се поставя ножицата отворена, а от дясно се поставят седемте ключа. Оловото се взима от кърпичката и се нагрява в металния съд на огън (в модерни условия може и на газов котлон, но не електрически). Когато то започне да се топи над него се казва следното, дотогава докато не се втечни:

След като се втечни напълно, с десния крак се стъпва върху ножицата, а с левия върху 7-те ключа и оловото се излива в купата с вода, която трябва да е между краката на човека. В досег с водата, оловото може да се пръсне с пращене и съскане, да остане цяло парче или да се пръсне на сиви капки. Също така може да оформи различни фигури и образи. Всичко това са знаци на страха, уплахата, омагьосването и т.н. и по тях се вижда и гадае от какво се е уплашил човек или откъде идва проблема. След това оловото се изважда от водата и се завива в лист хартия. То трябва да бъде

Същата процедура се повтаря в следващите два четвъртъка или съботи, като след третото леене оловото вече не трябва да показва следи от уплаха, страх и други негативи.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.