Вредоносни

Избавяне от враг

Ако имате жесток враг, които ви притеснява и не ви оставя на спокойствие, а нямате възможност да контратакувате съществуват способи, чрез които може да се защитите и да се избавите от преследването на неприятеля с помощта на следния ритуал.

За неговото изпълнение е необходимо да се сдобиете с метла, но такава с която се мете на гробищата. Ако не можете сами да намерите такива може да поискате или купите от гробищни работници, достатъчно е да е обикновена метла, която са ползвали за метене на прах или листа по гробището. След като намерите метлата с нея трябва да обиколите по тъмно жилището си веднъж по часовниковата стрелка (ако живеете в блок, то целият). Докато обикаляте около дома трябва да замитате земята с метлата и през това време да изричате наричането:

След това в същия или на другия ден трябва да отнесете метлата на гробището от където сте я взели и незабелязано да я изгорите, като казвате следното:

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.