Богатство

За успех и пари

Този обредът се провежда в първия ден на лятото – 22 юни. В този ден трябва да отидете на пазар или магазин от който трябва да купите ведро жито (пшеница), тоест няколко килограма, които да напълнят една кофа. Също така трябва да се сдобиете или да купите пчелен мед около 7-8 литра. Ако купувате продуктите от магазин или пазар не бива да се пазарите за цената и е желателно да оставите ресто на продавача. На следващия ден (23 юни) по изгрев слънце трябва да изсипете житото от ведрото в четирите ъгъла на главната стая на дома ви, офиса, магазина или там където желаете да привлечете благоденствието. Първо се изсипва в ъгъла който се пада вдясно от прозорците, след което и в останалите ъгли по часовниковата стрелка, така че във всеки ъгъл да има по равно количество жито. При всяко насипване се казва следното наричане:

Житото трябва да остане така за една пълна седмица. След което трябва да го съберете обратно във ведрото, като внимавате да не пропуснете нито едно зърно. От това жито трябва да сварите каша, която да смесите с меда. След това трябва да отидете на пуст неасфалтиран кръстопът (в гора, селска местност или др.) и да оставите кашата с меда в центъра му, като кажете следното:

След което бързо трябва да се приберете у дома без да се оглеждате назад и да не говорите с никой по пътя. Извършването на този обред трябва да пазите в строга тайна, чрез него пътищата на финансовото благосъстояние ще се отворят пред вас и ще имате успеха, който желаете.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.