Ритуали

За сила от неупокоена душа

Необходимо за този обред е гробищна пръст взета от безименен гроб. Нея трябва да съберете три дена преди пълнолуние в нов глинен съд, който да е достатъчно дълбок за да побере острието на ножа, забоден отвесно. Когато събирате пръстта от гроба трябва да кажете тихо:

… така аз да ходя и силата твоя сега да взема, отсега и вовеки веков. Амин.“

Отидете си бързо от гробищата без да гледате назад. Свещ за покойника в църква не трябва да палите!

На същия ден в който сте взели пръстта, в полунощ на отворен прозорец в дома си …

На третата нощ (на пълнолуние) между 02 и 04 ч. вземете с вас съда с ножа и отидете на безлюден кръстопът, като трябва да сте облечени в тъмни или черни свободни дрехи. Застанете по средата на кръстопътя, а съда поставете между краката си и гледайки горе небето кажете заклинанието три пъти по памет:

”Излезнах аз, раб/раба (името ви) в поле широко, на път разделен. Ще се поклоня аз на четирите посоки (поклонете се във всяка от тях), ще призова силата тъмна и пагубна. Ела към мен, ветре в час полунощен. Изпълни ме със силатa твоя тайна, да бъда аз като буря над земята суха. Като теб ще бъда в ден първи …

След това извадете ножа от глинения съд и разпръснете пръстта във всяка от четирите посоки на кръстопътя, като казвате на всяко хвърляне:

”Приеми дарът мой верен – земята неупокоена и кръв жива. От този ден, от този час бъди за мен …

След това веднага си тръгнете от кръстопътя, оставяйки празния съд там, а ножа прибирате със себе си.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 250лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.