Раздяла

За раздяла с козина от котка и куче

За да извършите този ритуал е необходимо да вземете малко козина от черна котка и черно куче. Важно условие е козината да се вземе възможно най-близо до дупето на животните. След като се сдобиете с космите в нощ на новолуние ги смесете заедно в един сноп и ги завържете с черна вълнена връв с дванадесет възела. При всяко връзване на възел трябва да казвате следното наричане:

Този сноп трябва тайно да занесете в дома на тези които искате да разделите и незабелязано да го скриете или заровите под прага на входната врата, като при това кажете един път горното наричане. Ако нямате възможност да сторите това, то …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.