Раздяла

За раздяла на двойка с тестени кукли

За този ритуал е необходимо в първия ден на намаляваща Луна от прясно тесто без мая да направете две малки кукли (около една педя) – една по подобие на мъжа и една по подобие на жената. При изработката на куклите вътре в тях трябва да се сложи връзка от хората (техни косми, нокти, кръв или парче от дреха). Също така половите белези на фигурите трябва да са оформени ясно. Когато те се втвърдят и изсъхнат на гърдите на всяка кукла напишете:

  • на мъжката: ”(името) син на раба (името на баща му)“
  • на женската: ”(името) дъщеря на раба (името на баща й)“

Куклите също се кръщават и наричат на глас с имената на хората. След това трябва да ги поставете в два различни ъгъла на стаята ви, като внимавате друг да не ги пипа и всяка сутрин и вечер да казвате по три пъти наричането над всяка от двете кукли:

Това се прави общо за 13 дена, така че последният ден на наричане да се пада на новолуние. В този ден след залез слънце, отидете до река и като внимавате никой да не ви види пуснете в нея женската кукла и си тръгнете без да се обръщате назад. Мъжката кукла трябва да …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.