Богатство

За привличане на пари с гнездо от сврака

За този ритуал е необходимо да намерите гнездо от сврака. Може да потърсите в гора, парк или друго място където гнездят свраки. В полунощ трябва да излезнете на безлюдно и необезпокоявано място и да изгорите гнездото в огън заедно с цялото му съдържание като кажете следното наричане:

След което съберете всичката пепел от изгорялото гнездо. Тази пепел трябва да разпръснете на следните места – една част се разпилява незабелязано в църква, втората се разпилява на главния и най-голям пазар във вашия град, и последната на място където се събират и преминават много хора (градски площад, главна улица и т.н.) Всичко това трябва да се направи незабелязано, а извършването на ритуала да се пази в строга тайна, така скоро към вас ще се отприщи финансовото благоденствие.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.