Богатство

За привличане на клиенти

Този старинен и ефективен обред ще ви помогне за привличането на клиенти и парични средства, ако сте се захванали с нов бизнес, или отворили офис или магазин и желаете да привлечете благоденствието към себе си. За целта неговите указания трябва да се изпълняват стриктно, така както е посочено. В нощта на обреда – от залез слънце до изгрев трябва да спазвате пост, като не бива да се спи, яде и пие.

Необходимо е да се сдобиете с неголяма дървена кутия изработена от бряст – това е важно условие, такава може да изработите или купите. Също така трябва да купите и три шепи жито или точно такова количество отговарящо на около три шепи. Ще ви бъдат нужни и три шепи пръст взети от едноименен гроб, като ги взимате с лява ръка и казвате следното:

В нощта на обреда – петък срещу събота (през нарастваща Луна) след залез слънце трябва да изсипете в брястовата кутия житото и пръстта. Това трябва да извършите в самия център на помещението (офис, магазин или дома) в което искате да привлечете благоденствието. След което над тях кажете следното наричане:

В полунощ изсипете съдържанието на кутията в четирите ъгъла на помещението по часовниковата стрелка, като започнете от страната на прозорците, ако няма такива, то от вратата. Кутията трябва да изгорите до настъпване на изгрева. След изричане на заклинанието не бива да проронвате нито дума повече до сутринта. Пепелта от кутията трябва да посипете под мокет, килимаили друго покритие над което минават хора в помещението и не бива да я измивате. При безгрешно изпълнение на обреда ви очаква добър и процъфтяващ бизнес и живот.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.