Богатство

За пари с жива риба

Този старинен обред, макар и неособено приятен за изпълнение е действащ и ще ви помогне да увеличите финансовото си състояние и благоденствието в семейството. Необходимо е от река или друг водоизточник да уловите една голяма риба. Ако първите три риби които уловите са малки, това значи че трябва да се върнете отново на реката след седмица за нов улов. И така, докато не хването достатъчно голяма риба, така че с нея да могат да се изхранят поне-двама трима човека. Стремете се да уловите възможно най-голямата, която успеете. След като я хванете, не я убивайте веднага, а започнете да чистите люспите й, но не я дръжте директно в ръце. Докато премахвате люспите трябва да изричате наричането дотогава докато не изчистите цялата риба:

Почистените люспи съберете на едно място, след което разрежете корема й и извадете черния й дроб. Него трябва да изядете суров на момента. След което събраните люспи трябва да пречистите от всякаква слуз (да измиете през сито) и да ги оставите да изсъхнат. Вземете ги заедно с рибата удома. Рибата трябва да сготвите и да я изядете с всички членове на семейството, а люспите трябва да смесите с восък и да ги зашиете в ленена торбичка, която трябва да носите постоянно с вас като талисман който ще ви помага за привличане на парични средства.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 150лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.