Вредоносни

За наказване на клеветници

За да се затворите устите на хора, които злословят против вас трябва да се вземе олово (което трябва да бъде купено), черна платнена торбичка (от естествена материя) и кълбо с черна връв.

Ритуалът се извършва в полунощ, като на огън в метален съд се слага 66 гр. олово да се разтапя, а през това време черното кълбо се хваща и стиска силно между дланите и с лице на запад се изрича следното:

..

След това поставете кълбото върху метална повърхност (метален съд или плоскост) и бързо го залейте с разтопеното олово, като си представяте как то залива езика на клеветника. След като то изсъхне кажете:

..

Кълбото с оловото поставете в черната връв, като внимавате да не го пипате директно с ръце, а торбичката след това бързо отнесете на кръстопът, оставете я в центъра му и кажете:

”Колкото хора по тоя път минават, толкова и езици да се отвърнат. Отсега нататък в устите гнили езиците на (имената на клеветника/ците) да се не въртят… „

Тръгнете си без да се обръщате назад.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 150лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.