Любовни

За любов с менструална кръв

Необходимо е да вземете точно три капки от менструалната си кръв, но задължително от цикъл, който ви е дошъл в период на нарастваща Луна. Капнете ги в питие, което ще дадете да изпие любимият – чай, кафе, сок, но не и в алкохол и кажете следното наричане:

След това трябва да вземете едно зърно пшеница, едно зърно ечемик и едно зърно ръж и над тях да кажете наричането. Разположите ги под формата на триъгълник, като вътре в него сложете питието с кръвта и над него отново кажете наричането. Съдът с питието трябва да остане така, до срещата ви с любимия, когато трябва да му го дадете да го изпие, а зърната след това трябва тайно да скриете в джоба на негова дреха.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.