Защитни

За защита на дома от зли сили

С помощта на този ритуал ще създадете защитна бариера около вашия дом срещу негативни сили и магии. Ритуалът се провежда в петък на нарастваща Луна по изгрев слънце. Нужно ви е следното:

  • три пресни яйца
  • билката хисоп (Hyssopus)
  • билката седефче (Ruta graveolens L.)
  • билката камшиче (Agrimonia Eupatoria)
  • три собственоръчно направени бели восъчни свещи

Ритуалът е предназначен да защитава къщи или малки жилищни постройки. Ако живеете в блок ще е по-трудно да го извършите, а така освен себе си ще защитите и хора в него.

Необходио е да заровите билките и яйцата под формата на триъгълник с върха на север около къщата ви. Това се прави, като се изкопават три малки дупки под формата на триъгълник в следния ред, както е показано на картинката:

В първата дупка първо изсипете билките и върху тях сложете яйцето, след което я заровете и върху нея поставете свещта отгоре, запалете я и кажете следното:

На втората дупки се извършва същото – заравянето на билките и второто яйце, но се казва следното:

На последната дупка процедурата се повтаря, но със следните думи:

 

Със заравянето на третото яйце ритуалът е завършен. По този начин всякаква негативна магия и атака ще се задържа извън защитния триъгълник, а домът ви ще остане предпазен от зло. Желателно е защитата да се подновява веднъж в годината.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.