Вредоносни

За дебелеене

С помощта на този ритуал може да навредите на своя враг, така че да започне да дебелее и качва килограми.

За целта е необходима снимка на жертвата в цял ръст и парче свинска сланина покрита с кожа или четина. Необходими са и няколко нешити нови игли, черна връв и черна свещ. Запалете свещта и сложете снимката върху сланината от страната с кожата. След което започнете да забивате иглите по контурите на фигурата на човека и всичко това омотайте под формата на кръст с черната връв. Снимката и връвта се накапват обилно с восък от горящата черна свещ. През това време се казва наричането три пъти:

Свещта се оставя да изгори докрай, а омотаната сланина със снимката се се заравя на бунище или на боклук. Остатъците от свещта се хвърлят на…

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.