Любовни

За връщане на любим

За този ритуал е необходимо да съберете в голям съд дъждовна вода. На пълнолуние, докато сте необезпокоявани трябва да се съблечете и да се измиете обилно с тази вода. Вземете чисто нова и неизползвана бяла кърпа (хавлия) и избършете цялото си тяло с нея. След което я оставете да изсъхне и кажете над нея седем пъти наричането:

След като кърпата изсъхне трябва да я държите под възглавницата си и да спите върху нея дотогава докато не се видите с любимия/та. Важно условие е с тази кърпа да си избърше ръцете или лицето човекът, който искате да се върне при вас. Ако нямате лични контакти, трябва да се постараете да го поканите на гости или на вечеря, и под предтекст, че му давате да си избърше ръцете с кърпа – трябва да му дадете точно тази. Как ще осъществите това е въпрос на хитрост и изобретателност от ваша страна. След което тази кърпа трябва да скриете и съхранявате на тайно място в дома си и повече никога да не я ползвате за други цели.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.