Вредоносни

За безбрачие

Този ритуал има за цел да закрие пътя в личния живот и любовта на вашия враг, така че да бъде обречен на вечна самота и никога да не може да има сериозна връзка или да сключи брак. Ритуалът също така, ако бъде извършен преди сватбата на даден човек, може да я разруши. Той може да бъде извършван само на хора между 14 и 33 години.

За целта е нужно да си осигурите или купите златна брачна халка, като в най-добрия случай трябва да я подарите на жертвата, така че човекът да я носи на ръката си. Нужни са ви и девет восъчни (не църковни) свещи, снимка на жертвата и квадратно парче черен плат. В полунощ на нарастваща Луна трябва да запалите деветте свещи, като ги разположите под формата на кръг, в центъра на който разстелете парчето плат и върху него оставете снимката. Пръстенът трябва да сложите под лявата си пета и да кажете наричането:

След което вземете пръстена в лявата си ръка и кажете:

При всяко казване на имената надявайте халката върху всяка от деветте свещи, обратно по посока на часовниковата стрелка. След което загасете с духане свещите, а пръстена и снимката завържете в черния плат и ако не можете да го подарите на жертвата, то заровете вързопа в гроб с името й.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.