Защитни

Защитен ритуал

Този ритуал ще ви защити от всякакви зли сили, завист, уроки и магии, като чрез него се изисква помощта на брегините* които ще ви закрилят и пазят. Ако мъж изпълнява ритуала трябва да се направи в мъжки ден, ако е жена – в женски. В този ден, но да се пада на нарастваща Луна трябва да отидете по изгрев слънце на пуст горски кръстопът или такъв в близост до гора, поляна или горска местност, така че да сте необезпокоявани. На всеки от четирите пътя по посока на часовениковата стрелка трябва да кажете наричането и да се поклоните:

След това трябва да оставите в центъра на кръстопътя приношения за благодарност – купа с пшеница, мед и кана с червено вино. Тръгнете си без да се оглеждате назад и в никакъв случай не бива да разговаряте с никой по пътя докато се приберете удома.

*Брегините са горски духове (самодиви, юди) които обитават горски местности, поляни, езера.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.