Защитни

Защита със златна халка

Чрез извършването на този обред изгражда около себе си защита, която ще ви предпазва от ответен удар в магическата ви работа. Под ответен удар се разбира, когато при неуспешен опит да се пробие чужда по-силна енергетика, въздействието се връща обратно към оператора.

За изпълнението на обреда е необходимо:

  • златна венчална халка с вашия размер (съвсем обикновена без камък), която ще е трябва да носите на безименния пръст на лявата си ръка в продължение на три дни
  • червен вълнен конец
  • собственоръчно направена восъчна свещ
  • малка ленена кесийка (най-добре собственоръчно ушита)

В петък, в период на растяща Луна, малко преди полунощ запалете свещ и изречете в отвора на пръстена следното:

След това вденете конеца в пръстена и завържете здрав възел и капейки с восъка от свещта върху него изречете 9 пъти:

След това зашийте получения амулет-халка в ленената торбичка, така че да се получи възможно най-малка кесийка, която носете провесена на врата си преди всеки важен ритуал, изричайки:

В никакъв случай след това кесийката не бива да бъде отваряна!

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.