Защитни

Защита на близките

Препоръчително е този ритуал да се извърши върху семейството Ви или близките ви с които имате кръвна връзка, за да не се отразява негативно върху тях заниманието ви с магия.

Необходимо е да се сдобиете с едно домашно кокоше яйце. В краен случай може да се използва и купено от магазин. Трябва да налеете и вода от река, задължително от река, а не от извор или езеро. Вземете и голям стъклен съд…

Извършете тридневен пост, в който не бива да ядете никакво месо. След третия ден по изгрев …

”Вода-водице, бърза сестрице, опази-огради от думи лиши, от око погубно, от злобен човек, от всяка магия (тук изредете имената на близките си, които ще защитавате). Ти да течеш, тях да пазиш. Кокошката да не лети, яйцето да не се събере, на мен да не се попречи!“

Бързо след това счупете яйцето над съда и го излейте във водата. Разбъркайте с клончето и …

Черупките от яйцето стрийте на прах и от нея поръсете в храната на близите си. От водата с яйцето слагайте във водата с която перат дрехите си, а клончето забодете в земята пред входа на дома.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 150лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.