Защитни

Жив щит

Не рядко се случва между различните практикуващи да избухват спорове, които да се разрастнат в уреждане на сметките с взаимно изпращане на тежки проклятия и магическо отстраняване. В тези случаи най-обичайното нещо е неприятелят да се опитва да премахме конкуренцията и да не се откаже докато не успее. Ако на удара се отвръща с удар подобна битка може да продължи твърде дълго. Ето защо е желателно да се използва защита, която се осъществява чрез поставяне на щит, който ще ви предпазва като изпраща всичко насочено срещу вас при съвсем друг човек без да ви засяга пряко. Веднъж поставена тази защита се превръща в щит, който ще ви защитава от всякакви негативи и вредоносни магии насочени към вас.

За изпълнението на този ритуал е необходимо да намерите такъв човек, който има същото име като вашето и да е на същата възраст, а най-добре, ако сте родени на една и съща или близка дата. Необходимо е да се сдобиете с лична вещ от този човек без той да разбере, като носена дреха, коса, нокти и т.н. След като вземете вещта трябва да я изгорите по обед в който и да е ден, като на пепелта трябва да кажете следното наричане четиридесет пъти:

Съберете пепелта и отидете до река на безлюдно място, така че да сте необезпокоявани. Там загребете вода и я смесете с пепелта, след което с треска от трепетлика потопена в сместа начертайте по един кръст по тялото си – на челото, на лявата буза, на дясната буза, на брадата, на задната страна на шията, на сърцето, на гърдите, на пъпа, на слабините, на лявото коляно, на дясното коляно, на лявата пета, и на дясната пета. Остатъкът изсипете под краката си. След това начертайте с треската голям кръг около себе си, в който да застанете и останете в него до настъпване на изгрева, като през това време трябва да мълчите и да не излизате от него. След настъпване на утрото…

От тук нататък всяко проклятие изпратено към вас ще отива към човека с вашето име и ще наврежда на него без да засяга вас. В никакъв случай не бива да казвате на никой за извършения ритуал, защото ако другият човек научи, че се е превърнал във ваш щит, би могъл да потърси помощ от способен маг, който лесно може да ви накаже чрез създалата се по между ви връзка.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.