Защитни

Брезова връв за защита

За този ритуал е необходимо да се намери голяма и самотно растяща бреза. Преди това трябва да сте купили вълнена или дебела памучна връв. След залез слънце вържете връвта около ствола на дървото колкото се може по-нагоре от земята, най-добре, ако може да се омотае около висок клон, а връвта се връзва на възел, след което се приберете удома. На следващия ден по изгрев слънце се върнете обратно при брезата и отрежете възела на връвта с ритуалния ви нож, поклонете се към земята и кажете наричането:

Отрязаният възел на връвта трябва да се носи винаги с вас или може да се зашие в дрехата ви. Ритуалът може да се повтаря не повече от веднъж годишно на същото дърво. Ако се извършва за друг човек, тогава се използва друго дърво, никога същото, ако на него вече е правена защита за вас или друг.

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп.