Раздяла

Бес разделник

За този ритуал е необходимо да купите или да се сдобиете с икони със същите имена като тези на хората, които ще разделяте и между които ще всявате раздор.

В период на намаляваща Луна през нощта обърнете иконите с главата надолу и ги поставете една до друга. Пред всяка от тях запалете по една черна восъчна свещ. Освен това в помещението в което се провежда ритуалът трябва да запалите девет обърнати църковени свещи. Когато запалвате черните свещи пред иконите три пъти трябва да кажете следното заклинание:

След което вземете черната свещ горяща пред иконата на жената и я поднесете до свещта пред иконата на мъжа, така че да започне да обгаря лика на иконата и да я опушва. Когато ликът се обгори и почернее кажете:

”Отвърни се ти (името на мъжа) от (името на жената)!“

Същото нещо трябва да се направи и със свещта пред иконата на мъжа, като с нея се обгаря лика на иконата на жената и се казва:

”Отвърни се ти (името на жената) от (името на мъжа)!“

След това вземете двете икони и ги слепете една към друга, но с ликовете навън, а не един към друг и кажете:

”Както иконите са обърнати, с ликовете си отвърнати, така и вие (името) и (името) да се отвърнете един от друг! В лик да се не гледате! Бес разделник е помежду ви! Амин.“

По този начин вържете иконите плътно една за друга с черна връв. Отидете на …

Ако желаете да получите пълният ритуал, както и инструкции за правилното му изпълнение, пишете на мейл mag_chernamagia@abv.bg Цената за този ритуал е 200лв.
Имайте предвид, че това са реални и работещи ритуали, изпитани във времето и предавани от поколения, а не комерсиални измислици разпространявани на свободен достъп в интернет. Тези ритуали никога и по никакъв начин няма да бъдат с публичен или свободен достъп. Вие можете да закупите и изпълните ритуала сами или да поръчате на нас неговата направа.